Για τον Επαγγελματία

Δεν είναι τυχαίο ότι η κορυφαία ποιότητα και η γεύση του καφέ Pasqualini τον έχουν καταστήσει ιδανική επιλογή για κάποια από τα πιο φημισμένα cafés παγκοσμίως, που αποτελούν σημεία συνάντησης για εκλεκτούς επισκέπτες από όλο τον κόσμο.

Στην Ελλάδα, το ιστορικό καφέ Da Capo στο Κολωνάκι, κλασικό και αγαπημένο στέκι, είναι γνωστό και περήφανο για τον γευστικό και μυρωδάτο του καφέ, που είναι φυσικά Pasqualini.

Gold

[ Arabica 100% ]

Γλυκός και αρωματικός, με απαλή και επίμονη γεύση. Από τις καλύτερες επιλογές καφέ Arabica που προέρχονται από την Κεντρική Αμερική και τη Βραζιλία, αυτό το χαρμάνι λαμβάνεται με ειδικές τεχνικές που σέβονται το χρόνο ψησίματος κάθε ποικιλίας.

Silver

[ 90% Arabica, 10% Robusta ]

Γλυκός και αρωματικός, με μεστή και επίμονη γεύση. Από τις καλύτερες επιλογές καφέ Arabica που προέρχονται από την Κεντρική Αμερική και τη Βραζιλία, αυτό το χαρμάνι λαμβάνεται με ειδικές τεχνικές που σέβονται το χρόνο ψησίματος κάθε ποικιλίας.

Green

[ 80% Arabica, 20% Robusta ]

Αρωματικός και δυνατός, με πολύ γεμάτη γεύση. Για την παρασκευή του, αναμιγνύεται μια μεγάλη ποσότητα καφέ Arabica από την Κεντρική Αμερική και τη Βραζιλία με μια μικρή ποσότητα Robusta.

Decaffeinato

Για την παρασκευή του ντεκαφεϊνέ Pasqualini η αφαίρεση της καφεΐνης γίνεται με νερό, με μια απόλυτα φυσική διαδικασία. Με αυτό τον τρόπο, η καφεΐνη απομακρύνεται χωρίς να αλλοιώνεται η γεύση του καφέ.

Συσκευασίες

Ο καφές Pasqualini είναι προσεκτικά καβουρντισμένος για χρήση σε επαγγελματικές μηχανές παρασκευής Espresso. Διατίθεται σε τέσσερις διαφορετικές συσκευασίες, που θα καλύψουν κάθε ανάγκη της επιχείρησής σας. Διαλέξτε την ιδανική για εσάς:


Συσκευασία 1kg

Συσκευασία 10kg


Εξοπλισμός

Είμαστε δίπλα στην επιχείρησή σας και σας προσφέρουμε ό,τι χρειάζεστε, για να παρέχετε στους πελάτες σας την απόλυτη εμπειρία καφέ.

Άλλα προϊόντα

Εκτός από τις κορυφαίες ποικιλίες καφέ Pasqualini που διατίθενται σε διάφορες συσκευασίες, σας παρέχουμε κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας και άλλα ροφήματα, όπως καφέ φίλτρου, τσάι, σοκολάτα και κακάο, για τις ανάγκες της επιχείρησής σας.