Ο Καφές μας

Pasqualini il Caffe

Για τα χαρμάνια του καφέ Pasqualini συνδυάζονται οι καλύτερες ποιότητες του καφέ Arabica, που αποτελεί εγγενές είδος της αραβικής χερσονήσου και καλλιεργείται στην περιοχή εδώ και αιώνες. Για την καλλιέργειά του επιλέγονται αποκλειστικά εύφορα, πλούσια σε μεταλλικά στοιχεία εδάφη, με σταθερή θερμοκρασία 20°C και σε υψόμετρο άνω των 600 μέτρων. Ο καφές Arabica είναι πολύτιμος, καθώς δίνει κόκκους της καλύτερης ποιότητας και είναι η πιο ευρέως καλλιεργούμενη ποικιλία.

Εκτός από την προσεκτική επιλογή της προέλευσης, η τεράστια φροντίδα κατά το ψήσιμο σε συνδυασμό με την εμπειρία μισού αιώνα συμβάλλει καθοριστικά στην εξαιρετική ποιότητα του καφέ Pasqualini. Οι κόκκοι επιλέγονται προσεκτικά και καβουρντίζονται σε πολύ συγκεκριμένες συνθήκες, ώστε να έχετε ένα προϊόν που είναι πάντοτε σταθερό, ξεχωριστό και προπάντων γευστικό. Οι ποικιλίες του πράσινου καφέ καβουρντίζονται ξεχωριστά, ώστε να διασφαλιστεί το ιδανικό τους ψήσιμο.

Εκτός από τις κορυφαίες ποικιλίες καφέ που διατίθενται σε διάφορες συσκευασίες, η Pasqualini παράγει και άλλου είδους ροφήματα, όπως ντεκαφεϊνέ, τσάι Κεϋλάνης, στιγμιαίο ρόφημα σοκολάτας El Chaco, λικέρ καφέ, σοκολάτες και πολλές ιδέες για μια υγιή και γλυκιά μεσογειακή διατροφή.